Μανιτάρια με παστό, σπανάκι, σουσάμι και Μέλι Μούσες

Παραδοσιακή συνταγή με ελληνικό μέλι

Εκτέλεση Συνταγής

Θερμαίνουμε ένα τηγάνι και προσθέτουμε ελαιόλαδο. Μαραίνουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και στη συνέχεια το σκόρδο και τα μανιτάρια κομμένα στα 4. Ακολουθεί το παστό (σύγλινο) κομμένο σε κύβους. Όταν έχουν απορροφηθεί τα υγρά από τα μανιτάρια συνεχίζουμε λίγο ακόμα το σοτάρισμα και προσθέτουμε τα αρωματικά μας. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το ξύδι. Αφού εξατμιστεί το ξύδι προσθέτουμε το Μέλι Μούσες και στη συνέχεια το σπανάκι να μαραθεί και το σουσάμι. Σερβίρουμε αμέσως.

ΥΛΙΚΑ

½ κιλό μανιτάρια λευκά μεσαίου μεγέθους

200 γρ σύγκλινο

1 ξερό κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

200 γρ σπανάκι baby

1 κλωνάρι θρούμπι

1 κλωνάρι ρίγανη

1 κλωνάρι θυμάρι

50 ml ελαιόλαδο

Ξύδι

1 κγ σουσάμι

1 κσ Μέλι Μούσες

Αλάτι

Πιπέρι

VIDEO ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ